Fotón látható a Moto X+1 előlapja

A szeptember igencsak izgalmasnak ígérkezik, mobilos fronton ugyanis számos csúcskészülék bejelentésére lehet számítani, az Apple, a Samsung, vagy éppen a Sony és Nokia sem marad tétlen. Ebbe az illusztris társaságba tartozik a Motorola is, szeptember 4-én ugyanis érkezik az új zászlóshajó, a Moto X+1. A lehetséges specifikációról már korábban napvilágot láttak különféle információk, most pedig az előlapról kerültek fel képek az internetre, köszönhetően a Hellomotohk Facebook oldalának.

Fotón látható a Moto X+1 előlapja

A fent és az alant látható fényképeken a Moto X mellett pózol az X+1, a kijelző méretének növekedése pedig jól látható a képeken. A pletykák szerint az újdonság 5,2 hüvelykes megjelenítővel kerülhet forgalomba, ám ennek ellenére egész kompakt házba csomagolják a szerkezetet, köszönhetően a keskeny keretnek.

Fotón látható a Moto X+1 előlapja

Ami még érdekes, hogy a kijelző alatti területen elég nagy kivágást hagytak, amin a szóbeszédek szerint a sztereó előlapi hangszóró egyik párját helyezhetik el, a HTC One M8-nál látottakhoz hasonlóan. A végleges bemutatóra nemsokára sor kerül, meglátjuk, mi lesz igaz a folyamatosan felröppenő pletykákból.

Azóta történt

  • Sajtófotón a Moto X+1

    A hivatalos premier előtt két héttel már minden kiderült a Lenovo égisze alatt munkálkodó Motorola remekül testreszabható csúcsmodelljének idei változatáról.

Előzmények

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

  • A nagy mobilos kamerateszt 2014 derekán

    Ismét összehasonlítottuk az elérhető legjobb kamerás okostelefonokat: Galaxy S5 és K Zoom, iPhone 5s, Lumia 1020, Xperia Z2.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

  • Motorola Moto G - nekünk is kéne

    Egy hibája van: nem lehet itthon kapni. Pedig slágertermék lehetne belőle azon az áron, amennyiért boldogabb helyeken kínálgatják, mert nagyon rendben van.

Hirdetés