Folytatódik a Civi széria

Menetrendszerűen érkezik a Xiaomi Civi új generációja, ami friss lapkakészlettel és továbbra is kellemes, felső középkategóriás specifikációval várható.

A Xiaomi tavaly indította el a Civi termékvonalat, ami úgy tűnik, évi egy, főleg szelfihangsúlyos modellt jelent. A Civi 1s ugyanis csak a lapkakészlet tekintetében különbözött az eredeti készüléktől, még az ára is változatlan maradt, valószínűleg hiány lépett fel a Snapdragon 778G-ből, úgyhogy a gyártást Snapdragon 778G+-szal folytatták.

A Civi 1 és 1s 32 megapixeles, autofókuszos szelfikamerával dolgozik.
A Civi 1 és 1s 32 megapixeles, autofókuszos szelfikamerával dolgozik. [+]

Az új készülékről egyelőre nincs sok információ, csak az, hogy hamarosan bemutatkozik, az informátorok szerint 6,56 hüvelykes, 120 Hz-es, 10-bites OLED kijelzővel, akár 12 GB rendszermemóriával és továbbra is 4500 mAh-s teleppel. A gyorstöltés teljesítménye viszont 67 wattra nő, 8 megapixeles ultraszélest és a 2 megapixeles makrót kísérő 64 megapixeles főkamerát pedig egy 50 megapixeles egységre cserélik, de kap optikai képstabilizálást. A kínai 3C hatóság adatai alapján az idei széria a Snapdragon 7 Gen 1-es szettet veti be, belső tárhelyből pedig már 3.1-es szabványú jár majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés