Erősebb lapkát kapott a Xiaomi Civi 1S

A lapkacsere az egyetlen változás, az se jelentős. A Civi 1S ugyanaz a készülék, mint a Civi, csak Snapdragon 778+ szettel.

A Xiaomi tavaly ősszel mutatta be az új termékvonalat képviselő Civit, ami főleg a csinos dizájnra és a szelfiképességekre fókuszált. A 6,89 milliméter vastag, mindössze 166 grammos készülék 32 megapixeles, Samsung GD1-es szelfiegységet kínál autofókusszal és mindenféle szoftveres optimalizáló megoldással, 4500 mAh-s telepet és 55 wattos gyorstöltést. A légies kivitel ellenére viszont nem kicsi: a 120 Hz-es, FHD+ felbontású panel 6,55 hüvelykes, ebbe lyukad a szelfikamera.


[+]

Nagyjából ez a lényege a készüléknek, ezen, és a többi paraméteren (5G, WiFi 6, NFC, sztereó hangzás, 3,5 milliméteres jack,  BT 5.2, hátlapi kamerarendszer) nem is változtattak, csak a lapkakészletet cserélték ki a Snapdragon 778G+-ra és rádobták a legfrissebb Androidot a MIUI 13-mal. A teljesítményben ez olyan őrületesen nagy változást nem jelent, az árba sem építették bele, a frissített modell ugyanazon az áron nyit Kínában, mint az előd memóriacsomagtól függően 128 vagy 151 ezer forintnyi jüanon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés