Folyamatosan veszteséges az LG Mobile

Az LG Electronics több üzletágat foglal magába, köztük a mobilos szekciót, amelyet úgy tűnik, egy ideje az összes többi finanszíroz. Azzal együtt, hogy a teljes képben van néhány rekord eredmény, például a legmagasabb globális bevételt az idei első félévben produkálták, illetve a működési nyereség is kimagasló, a továbbra is stagnáló és lassú ütemben, de zsugorodó mobilpiacon nem érvényesül igazán a gyártó.

A koreai gyártó bízik az LG G7 ThinQ-ban és a V35 ThinQ-ban, de az LG Mobile Communications Company működési vesztesége a második negyedévben 172 millió dollárt tett ki a tavalyi 112-höz képest. Az LG maga is a csökkenő keresletet teszi felelőssé, bevételei éves viszonylatban 2,39 milliárd dollárról 1,92 milliárd dollárra csökkentek, viszont az alsó- és középkategóriás szériákban még van potenciál, főleg Latin-Amerikában, Kínából viszont előfordulhat, hogy kivonulnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G7 ThinQ - kép, hang és gondolat

    A korábban megszokottakhoz képest kicsit csúszva, de minden szükséges újítással érkezett meg a dél-koreaiak új csúcsmodellje. A kijelző és a hangminőség kiemelkedő.

  • Az LG is közzétette pénzügyi eredményeit

    Míg a konkurencia, mondjuk a Samsung legalább stagnálni látszik a mobilos szegmensben, az LG továbbra is küzd.

  • LG V30 - vezércsel

    A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.

  • LG Q6 - hosszú(kás) az út

    Az LG a középkategóriában is bevetette a megnövelt képarányt, a csúcskategóriát idéző kivitelt és az arcfelismerő rendszert, ami, be kell látnunk, igen tetszetős készüléket eredményezett, noha a hardver egészen középszerű.

Hirdetés