Karácsony előtt az európai piacon lesz a Mi Watch Lite

A készülék nem új, csak a Redmi Watch errefelé Xiaomi Mi Watch Lite-ként lesz elérhető.

Hirdetés

Redmi Watch aktivitáskövetőhöz, és főleg az árához képest elég komoly specifikációval mutatkozott be november végén, az Android Authority értesülései szerint pedig Európába még karácsony előtt megérkezik, csak Xiaomi Mi Watch Lite néven. Jüanból átszámolva a készülék 14 ezer forint Kínában, Európában viszont nyilván magasabb összegre kell számítani, noha az euróban megadott ár sem vészes.

Több, mint 120 óralapból lehet válogatni.
Több, mint 120 óralapból lehet válogatni.

A négyzetes kialakítású, 1,4 hüvelykes, 320 x 320 pixel felbontású kijelzővel szerelt aktivitáskövető 50 euróért várható (a körülbelül 17 ezer forintra itthon még tegyünk még rá egy kicsit), amiért jár a GLONASS támogatással rendelkező GPS, 11 sport mód, a folyamatos pulzusmérés, az alváskövetés és az 5 ATM vízállóság. Viszont a nemzetközi termékoldal specifikációja alapján úgy tűnik, az NFC szokás szerint kimarad.

Azóta történt

  • Xiaomi Mi Watch Lite – egyszerű, elegáns

    A Mi Watch Lite Kínában Redmi Watchként mutatkozott be NFC-vel, ami a globál verzióból ezúttal is kimaradt, cserébe a kedvező ár ellenére is van GLONASS támogatással dolgozó GPS és minőségi kijelző.

Előzmények

Hirdetés