Sokat fejlődött az új Redmi Watch

Nem csak a kijelző lett nagyobb kisebb tokozásban, de már egy GPS és SpO2 szenzor is belefért a keretbe.

A Xiaomi tegnap mutatta be a Redmi Watch 2-t, ami nem csak a kijelzőméret és a képarány tekintetében mutat jelentős fejlődést, de még egy dedikált GPS modult is belepasszíroztak a készülékbe és az árkategóriába. És még az üzemidőn is sikerült javítani. Az első generáció energiatakarékos módban tudott 12 napot, a Redmi Watch 2 viszont teljesértékű használattal hozza ugyanezt az üzemidőt a gyártó ígérete szerint.


[+]

Az energiahatékonyság az új Apollo 3.5 szettnek köszönhető, annak ellenére is, hogy a kijelző 1,4 hüvelykről 1,6 hüvelykre nőtt anélkül, hogy a tokozás fizikai méretei érdemben változtak volna. Szintén előrelépés, hogy a panel AMOLED technológiával dolgozik 320 x 360 pixel felbontással. A GPS szintén újdonság, illetve a véroxigén-méréssel kiegészített alváskövetés.

[+]

Az 5 ATM vízállóság megmaradt, így a 117 különböző sportmód között az úszás is megtalálható. Az akkumulátor maradt 230 mAh, adott az NFC, a Bluetooth pedig 5.2-es verziószámú egységre fejlődött. A készüléktest három színben választható (kék, elefántcsont és fekete, ezekhez TPU szíjat 6 árnyalatban lehet választani. A Redmi Watch 2 nyitóára Kínában 400 jüan, ami átszámolva nagyjából 19 ezer forintra jön ki.

[+]

Az óra mellett a Redmi Buds 3 Pro (nemzetközi piacon AirDots 3 Pro) lite verziója is bemutatkozott Redmi Buds 3 Lite néven. ANC nincs, az üzemidő 18 óra, a kapcsolat Bluetooth 5.2-es szabványon jön létre, tölteni pedig Type-C porton keresztül lehet az úgynevezett cicafül kialakítású füleseket. Az IP54-es védelemmel rendelkező kiegészítő fele annyiba kerül, mint a Pro modell, Kínában ez 100 jüant jelent, ami kicsit kevesebb, mint 5 ezer forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés