Fényképeken a Google Pixel 9 Pro

Minden oldalról körbe lett fotózva az új Pixel, egy iPhone 15 Pro Max mellé is odatették.

Három tagú lesz idén a Pixel 9-es család, az alapmodell és a Pro között méretbeli eltérés nem várható, de a Pro egy periszkópos teleobjektívvel több kamerát kap a hátlapra. A Pixel 8 Pro utódja a Pixel 9 Pro XL lesz, mely csak méretben térhet el a sima Pixel 9 Pro mobiltól. Utóbbiról egy montenegrói oldalon keresztül több fénykép is felkerült az internetre, és az egyiken egy iPhone 15 Pro Max mellett látható az újdonság, ami segít nagyjából behatárolni, hogy milyen méretekre lehet számítani az új Google telefonok esetén.

Ezek az első fényképek a Google Pixel 9 Pro telefonrólEzek az első fényképek a Google Pixel 9 Pro telefonrólEzek az első fényképek a Google Pixel 9 Pro telefonról Ezek az első fényképek a Google Pixel 9 Pro telefonról (forrás: Rozetked.me) [+]

A Tensor G4-es lapka mellé a fotók tanúsága szerint a Micron által gyártott 16 GB operatív memória kerül majd a Pixel 9 Próba. Az UFS tárhelyet a Samsung szállítja be, ebből a képen látható Pixelnek 128 GB jutott, valószínűleg ez lesz az alapkiszerelés. De más Samsung gyártotta alkatrész is várható az új Google telefonban, például az az Exynos 5400-as modem, amin keresztül állítólag műholdas kommunikáció lebonyolítására is képes lesz a telefon.

(forrás: Rozetked.me) [+]

Sokkal egyenesebb éleket használ majd a Pixel 9 Pro, amivel még jobban hasonlít majd az aktuális Samsung és Apple telefonokra. Az egyenes keret alján marad az USB-C csatlakozó, mellette a SIM-tálca, jobbra a gombok, felül pedig egy antennakivezetés. A kamerák elhelyezése változatlan, de a kameracsík nem a fém keretből fog kiemelkedni, hanem egyszerűen az üveg hátlapból.

Előzmények

Hirdetés