Feltűnő lesz a vörös Galaxy Z Fold4

Izgalmasnak ígérkezik a Samsung új hajlítható csúcsmodellje burgundi vörös árnyalatban.

A Samsung hajlítható termékvonalának új generációja hamarosan bemutatkozik, és ahogy az lenni szokott, egyre több információ kerül elő a készülékkel kapcsolatban. Nyilván nem állítjuk, hogy az elérhető színvariációk a legfontosabb vagy legizgalmasabb részletek, de azért csak nem mindegy, hogy a hosszabb-rövidebb időre választott eszköz a technikai specifikáción túl hogy néz ki. Nekem legalábbis egyáltalán nem lényegtelen, hogy a használati tárgy(ak úgy általában is) nyújt(anak)-e legalább egy minimális esztétikai élményt, ha már naponta kismilliószor szem elé kerülnek.

A hagyományos, konzervatív vagy mondjuk visszafogott színvariációk léte abszolút indokolt, de az excentrikusabb vagy feltűnőbb megoldásoknak is van létjogosultságuk. Az S22 Ultra burgundi vagy zöld változata ugyan merésznek nem mondható, de kellemes változatosságot nyújtanak, a Z Flip modelleknek friss megjelenést kölcsönöznek a változatos pasztell árnyalatok, a bronz Z Fold2 kifejezetten elegánsra sikerült, a Z Fold széria viszont a legújabb információk alapján bevállalósabb lehet idén. Már persze nem a fekete, szürkészöld és a bézs árnyalatokkal.

Samsung Galaxy S9 és S9+ burgundi vörös köntösben
Samsung Galaxy S9 és S9+ burgundi vörös köntösben

Evan Blass tweetje alapján úgy tűnik, az 1 TB-os kiszerelés egyelőre nem lesz opció, a 256 és 512 GB-os verzió viszont burgundi vörösben is választható lesz. Ez valószínűleg sokkal intenzívebb, kevésbé diszkrét árnyalatot jelent majd, mint az S22 Ultra burgundija. Látatlanban megtippelnénk még a Galaxy S9/S9+ burgundy red (bordó) verziójából maradt festék újrahasznosítását, ami tényleg feltűnő és izgalmas megjelenést adhat az amúgy is különleges megjelenésű hajlítható eszköznek.

Azóta történt

  • Hajtós lesz az augusztus

    Főleg augusztus 10-e. A Samsung kiszivárgott előzetese alapján az Unpacked esemény valóban bő két hét múlva kerül megrendezésre.

Előzmények

Hirdetés