2019. február 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

10 GB RAM-mal érkezhet a OnePlus 6T McLaren kiadása

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: TechRadar

Nem csak megjelenésben lesz különleges a különkiadás: 10/256 GB-os kombinációban süvíthet. Néhány 6T tulajdonos viszont képernyőproblémára panaszkodik.

Hirdetés

A OnePlus 6T rutinszerűen hozta a magas minőséget, igaz, piacrengetőnek már nem nevezhető kövérebb árcédulájával és egy-két, csúcskategóriában esszenciális feature kispórolásával (IP68 védelem, zoomkamera, sztereó hangszóró). A gyártó népszerűsége ugyanakkor töretlen, és egyre több piacon kerül aktuális mobilja szolgáltatói kínálatba. Ilyen az Egyesült Királyság – nem véletlen, hogy most a wokingi Formula 1-es istállóval és sportautó gyártóval fogtak össze. (A versenysorozat követői persze emlékeztetik magukat: Bruce McLaren új-zélandi pilóta volt).

A mobilos brand eddig sem riadt vissza a különleges festésű kiadásoktól, gondoljunk csak a Bosszúállók témájú csúcskészülékre. A 6T McLaren variációja viszont hardveresen is különbözhet reguláris fivéreitől: ez lehet az első OnePlus telefon 10 GB RAM-mal, 256 GB-os tároló kíséretében. Jelenleg a 8/256 GB-os kiszerelés a legcombosabb.

Nem teljesen felhőtlen mindeközben a friss phablet karrierje: néhányan arra lettek figyelmesek, hogy a képernyőn egyszer-egyszer furcsa pixelhalmaz szalad végig. Ennek többen hangot adtak a gyártó fórumán, igaz, mások szerint egy szoftverfrissítés eltüntette ezt az esetleg zárképernyőhöz köthető jelenséget. A OnePlus 6T egyébként 6,41"-es Optic AMOLED panelt használ, 1080 x 2340 pixelen, rengeteg opcióval (kalibrációs sémák, kézi állítás, kékfényszűrő, olvasási mód, sötét téma).

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.