2018. április 22., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Fan Edition néven jöhet a Galaxy Note7

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: ET News

A Samsung újrahúzott phabletje eddig Galaxy Note7R néven gyűjtötte az engedélyeket, de forgalomba már más megjelöléssel kerülhet.

H​ird​e​t​é​s​

A Samsung, feltehetően nem csak környezettudatossági megfontolásokból igyekszik minél többet hasznosítani a tavaly visszahívott Note7 készülékekből, minden esetre a biztonságos újrakiadás tipikus win-win szituáció. A visszajelzések, és saját tapasztalataink alapján is úgy tűnik, a készülék a problémák ellenére is vonzó ajánlat egyes felhasználóknak, a kisebb, de biztonságos akkumulátor pedig elfogadható kompromisszum az egyébként kiváló eszköz fényében. Főleg, mióta a tervezett árképzés is kiderült.


[+]

A legújabb jelentés szerint a gyártó Samsung Galaxy Note7 FE néven vezeti vissza a phabletet egyes piacokra, legutóbbi információink szerint először Dél-Koreában. Az FE elvileg a Fan Edition megnevezést takarja, ami mondjuk rajongói kiadásnak fordítható. Sajnos az elérhetőség továbbra sem ismert, az árazás viszont valószínűsíthetően a nyitóár fele lehet. Bár, még ezt sem erősítették meg hivatalosan, de nem elképzelhetetlen.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hi​r​detés​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.