Hirdetés

2018. december 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Exynos 7570-nel érkezhet a Galaxy J4

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Geekbench

Visszafogott teljesítményű, de modern gyártástechnológiájú lapka kerülhet a gyártó új mobiljába, ami már a Geekbench tesztjeit lefuttatta.

Hirdetés

Eddig ismeretlen, SM-J400F modellszámú Samsung okostelefon mérési eredményei bukkantak fel a Geekbench adatbázisában. Az eddigi elnevezések alapján valószínűsíthetjük, hogy Galaxy J4 lesz a kütyü piaci neve, egyébként pedig sok szempontból hasonlít majd a Galaxy J3 (2017)-re. Többek között ebben is 2 GB RAM lesz, illetve a gyártó Exynos 7570-ese, ami nem túl friss ugyan, de 14 nanométeres csíkszélességének köszönhetően kimondottan takarékos, teljesítménye egy kisebb felbontású kijelzőhöz elegendő, adatkommunikációs támogatási listája pedig 2018 elején sem ciki, ha elég kedvező árat tudnak találni a terméknek.


[+]

A négymagos, 1,4 GHz-es Cortex-A53 processzor 623 pontos szimpla és 1812 többszálas teljesítménypontot gyűjtött össze. Elképzelhető, hogy a hamarosan startoló Mobile World Congressen lehet majd látni a mobilt, az viszont biztos, hogy a Galaxy S9-ek mellett nem sok fény fog jutni neki.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.