Aktív zajszűrős, vízálló AKG mutatkozott be vezeték nélkül

A Samsung fennhatósága alá tartozó márka a Galaxy Buds+ fölé pozicionált fülhallgatópárja ígéretes specifikációval kerül piacra.

A Harman-felvásárlás óta a Samsung kezében lévő AKG márkanév alatt egy egészen jó felszereltségű, ugyanakkor egész kellemesen árazott vezeték nélküli fülhallgató mutatkozott be. A Galaxy Buds+-hoz képest az AKG N400-ba jutott aktív zajszűrés (ANC) és vízállóság (IPX7) is, hagyományos, 8,2 milliméteres dinamikus hangkeltőket kapott, és a szokásos szilikon gumiharangok mellett Comply szivacsilleszték is jár hozzá.


[+]

Az N400 a gyártó szerint 6 órányi folyamatos zenehallgatást tesz lehetővé, de aktív zajszűréssel is kibír 5 órát - a töltőtok pedig még egyszer képes teljesen feltölteni, ráadásul eleinte elég gyorsan, ami annyit jelent a gyakorlatban, hogy 10 perc töltéssel 1 órányi extra zenehallgatást nyer a felhasználó.


[+]

A töltőtok már-már természetesen Qi-töltést is támogat, tehát tucatnyi mobil hátlapjára helyezve tölthetjük a dobozkát, amíg a fülesekkel kedvenc tartalmainkat fogyasztjuk.

[+]

Ahogy azt már megszokhattuk, a zajszűrés mellett van zajbeengedő funkció is gyors beszélgetésekhez, vagy a környezet hangjainak megfigyeléséhez, a fülhallgatókon pedig érintőfelület kapott helyet, amivel a zenét és a hívást vezérelhetjük, továbbá izzíthatjuk a Bixby, Siri vagy Google asszisztensek valamelyikét. A koreai ár 60 000 forint körül alakul, de úgy is mondhatjuk, hogy az N400 kevesebb mint 30%-kal drágább a Buds+-nál, így kalkulálhatjuk majd a hazai árat is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AKG

Előzmények

Hirdetés