Európába érkezik az Enjoy 5

A Huawei tavaly mutatta be az Y6 névre keresztelt készüléket. A kínaiaknál többször alkalmazzák, hogy a Távol-Keleten megjelenő mobilok Európába más néven érkeznek, amire ékes példa az Enjoy 5, ami egy hónapja lépett piacra, most viszont kiderült, hogy az öreg kontinensen Y6 Pro néven lesz megvásárolható.


[+]

Amit a kütyüről tudni kell: az 5 hüvelykes HD kijelző mellé MediaTek MT6735P chipset jár, 1,3 GHz-es négymagos processzorral együtt. Rendszermemóriából 2 GB jut, a belső tárhely mérete 16 GB. A telefon egyik fontos vonzereje lehet a 4000 mAh-s akkumulátor, ami ilyen hardver mellett valószínűleg hosszú üzemidőt biztosít majd.


[+]

A 143,1 x 71,8 x 9,7 milliméteres dimenziókkal és 160 grammos tömeggel rendelkező Y6 Pro hátlapjára egy 13, előlapjára pedig egy 5 megapixeles kamera került, és két SIM-et kezel. Fedélzetén az Android 5.1 operációs rendszer fut, Emotion EU 3.1 Lite felülettel.


[+]

Oldalt fém keret veszi körbe a telefont, belsejében Blutooth 4.0, WiFi, és GPS modulok is találhatók, színek tekintetében pedig a fehér, szürke és arany variánsok lesznek elérhetők, az árazásról azonban még nem lehet tudni pontosabbat.

Azóta történt

Előzmények

  • Négyféle „Huawei P9” érkezik?

    Friss pletykák szerint az idei évben négyféle mobiltelefon is megjelenik a P9 családon belül.

  • Előre kerül a Huawei P9 ujjlenyomat-olvasója?

    A Mate 8 nemzetközi premierje után a P8 folytatására koncentrál a sikeres tavalyi évet záró Huawei. A „P9” komoly dizájnváltozásokkal érkezhet.

  • Huawei Y6 - lassan hat

    Friss modellel készül a karácsonyi szezonra a kínai gyártó, a középkategória alsóbb szegmensében próbálnak csábító ajánlatot az asztalra tenni, de a konkurencia egyre erősebb ebben a népszerű ársávban.

Hirdetés