Kedvező árú Huawei mobil lépett a távol-keleti piacra

A Huawei Enjoy 6s-ként hivatkozott készülék eléggé elüt az alapmodellként tekinthető Enjoy 6-tól, viszont a hasonlóság sem vitatható. Kezdve azzal, hogy a méretek és a kialakítás minimális eltérésektől eltekintve megegyezik, a 6s valószínűleg a kisebb telep miatt vékonyabb, 7,6 milliméteres lett, valamint a hátlapi LED segédfény elhelyezkedése is megváltozott.


[+]

A kijelző szintén 5 hüvelykes, szintén HD felbontású, viszont ezúttal IPS-re cserélték az Enjoy 6 AMOLED paneljét, ami inkább visszalépésként értékelhető, ahogy az akkumulátorkapacitás 3020 mAh-sra való csökkentése is. A 13 és 5 megapixeles kamerák megmaradtak, míg a MediaTek lapkát Snapdragon 435-re cserélték. Memóriakiosztásból 2/16, illetve 3/32 GB érhető el. A hátlapi ujjlenyomat-olvasóval is felszerelt, fémházas készüléket elképzelhető, hogy Kínán kívül nem kívánják elérhetővé tenni, ott viszont nagyjából 67 ezer forintért lehet megvásárolni alapkiszerelésben. Persze, az sem kizárt, hogy mégis felbukkan a nemzetközi kínálatban, ahogy például az Enjoy 5 is tette, Huawei Y6 Pro néven.

Előzmények

  • Sokáig lehet élvezni a Huawei Enjoy 6-ot

    A hosszú üzemidőt a 4100 mAh kapacitású akkumulátor ígéri, nem maradt le az ujjlenyomat-olvasó, van elég hardveres erő és memória is.

  • Európába érkezik az Enjoy 5

    A Huawei nemrégiben leleplezett, alsó kategóriás felszereltséggel rendelkező készüléke Y6 Pro néven debütál az öreg kontinensen.

  • Bemutatkozott a Huawei Enjoy 5s

    A kínai piacra szánt készülék nyolcmagos rendszerchipet, két SIM-foglalatot, 5 hüvelykes HD megjelenítőt és ujjlenyomat-olvasót is kapott.

Hirdetés