Európába érkezett a Galaxy J1

A belépőszintű Galaxy J1 januárban mutatkozott be meglehetősen kompakt méretével és szerény specifikációival, kijelölve az új utat a Samsung számára a legalsóbb kategóriákban. A J1 először Ázsiában került a boltok polcaira, most azonban megérkezett Európába is. Hollandia és Németország az első két piac az öreg kontinensen, ahol a 4,3 hüvelykes, WVGA kijelzővel ellátott mobil megvásárolható, méghozzá 120, illetve 141 eurós kezdőáron.

A Galaxy J1 szerény mérettel és hardveres specifikációkkal rendelkezik

A készülék kétmagos, 1,2 gigahertzes chipsetet kapott a Mali-400-as IGP-vel és 512 megabájt RAM-mal megtámogatva. A belső tároló 4 gigabájtos, amely microSD kártyával bővíthető. A TFT megjelenítőt 129 x 68,2 x 8,9 milliméteres ház fogja közre, amely 122 grammot nyom. Az előlapra 2, a hátlapra 5 megapixeles kamera került. Nem maradt ki az FM-rádió és a GPS, GLONASS műholdak támogatása, az NFC viszont igen. A Galaxy J1 energiaellátásáért 1850 mAh-s akkumulátor felel. Arról egyelőre nincs információnk, hogy nálunk is bemutatkozik-e a J1, és ha igen, pontosan mikor.

Azóta történt

  • Képen látható a Samsung Galaxy J1 (2016)

    Az FCC műhelyét már megjárta az új, belépőkategóriás készülék, de most egy fotó is kiszivárgott róla a kéminformációkat szállító Twitter-csatornák egyikén.

Előzmények

Hirdetés