Bemutatkozott a Galaxy J1

Hirdetés

Egy héttel a SamMobile kissé pontatlan előzetes beszámolója után a Samsung végül hivatalosan is útjára indította a Galaxy J sorozatát, melynek első tagja Malajziában már saját termékoldalt is kapott. Az Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező Galaxy J1 a legolcsóbb alapmodellek közül csupán a 2 megapixeles előlapi „szelfi” kamerájával és a hátoldali 5 megapixeles szenzora mellé biggyesztett LED villanójával emelkedik ki, de más téren csupán a 2015-ben szükséges minimumot hozza.

A 129 × 68,2 × 8,9 milliméteres befoglaló méretű és 122 grammos készülék előlapjának nagy részét a 4,3 hüvelykes, 480 × 800 képpontos megjelenítő tölti ki, a motorháztető alatt pedig egy 1,2 GHz-es ketmagos processzor teljesít szolgálatot 512 MB RAM, 4 GB belső tárhely és 1850 mAh kapacitású cserélhető akkumulátor társaságában. A repertoárból természetesen nem hiányzik a Bluetooth 4.0, GPS és GLONASS támogatás sem, további extraként a kézmozdulattal történő fotózás és az Ultra Power Saving üzemmód is rendelkezésre áll. A fehér, kék és fekete árnyalatokban piacra kerülő Galaxy J1 hivatalos ára nem ismert, de orosz források szerint 10 990 rubelt, vagyis nagyjából 44 500 forintot kérhet érte a Samsung.

Azóta történt

  • Képen látható a Samsung Galaxy J1 (2016)

    Az FCC műhelyét már megjárta az új, belépőkategóriás készülék, de most egy fotó is kiszivárgott róla a kéminformációkat szállító Twitter-csatornák egyikén.

Előzmények

Hirdetés