Hirdetés

2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Érkezik a következő Oppo kameratelefon

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Timesnews.co.uk

Furcsa módon nem az F-széria következő tagját leplezi le a gyártó plakátja, hanem egy R9 névre hallgató csúcsmodell érkezhet.

Az Oppo a kínai weibós blogján szellőztette meg a következő, R9 névre hallgató modelljüket. A közölt plakáton sajnos nincs dátum, vagy egyéb hasznos információ, a kínai szöveg viszont arra utal, hogy egy kameratelefonnal készül a gyártó. Mivel csúcsmodellről beszélünk, így nem kizárt, hogy a korábban már szellőztetett Find 9-cel lesz némi összemosódás, a hírforrások 6 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel felbontású kijelzőt, Snapdragon 820 lapkát, Adreno 530 grafikus gyorsítót és 3/4 gigabájt RAM-ot (típusfüggően) emlegetnek.

A plakát alapján gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy R9 néven fut majd be az újdonság.
A plakát alapján gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy R9 néven fut majd be az újdonság. [+]

A hátlapra 21 megapixeles kamera kerülhet, elöl pedig 13 megapixel lehet a maximális felbontás. A 3700 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt mobil ujjlenyomat-olvasót is kap, de természetesen az LTE, a WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, a GPS-vevő és a Bluetooth 4.0 is adott lesz. Mivel semmilyen további dátumot nem közölt a cég, ezért nem tudjuk megmondani, hogy mikor tudunk további információval szolgálni az R9-cel kapcsolatban.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.