2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Nem Snapdragon 820 SoC kerül az Oppo újdonságaiba

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

Hamarosan sajtóeseményt tartanak a kínaiak, ahol az R9-ről és az R9 Plusról hullhat le a lepel, a TENAA már árulkodott is róluk.

Március 17-én tart bemutatót az Oppo, amin a középkategóriás készülékeket felvonultató R-sorozat új tagjai látnak napvilágot. Eddig a pletykagyárosok úgy gondolták, hogy egy zászlóshajó biztosan leleplezésre kerül, hiszen a Find 7 két éve nem kap folytatást. Úgy tűnik viszont, hogy most sem fog, hiszen a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság adatbankjába most az R9 és az R9 Plus is felkerült, így több minden kiderült a specifikációkkal kapcsolatban.


[+]

A leírás szerint se híre se hamva az előzetesen jósolt 2K-s kijelzőnek vagy a Snapdragon 820 lapkának, helyette gyengébb hardvert kap a felhasználó, amit lekerekített sarkokkal rendelkező, fém burkolatú, 6,5 illetve 7,4 milliméteres házba csomagol az Oppo. Az R9 elején egy 5, az R9 Plusnak pedig egy 6 hüvelykes, 1080p felbontású AMOLED panel tündököl majd, a gépek lelke pedig minden bizonnyal az 1,95 gigahertzre skálázott, nyolcmagos processzorral ellátott MediaTek Helio X10 chipset lesz.


[+]

Mindkettőbe 4 gigabájt RAM-ot szerelnek, a belső tárhely pedig válaszhatóan 32 vagy 64 gigabájtos lesz. A nagyobbik modell 4120, a kisebbik pedig 2850 milliamperórás akkumulátorral rendelkezik, a VOOC gyorstöltés egyik esetben sem marad el. A várható ár 450-500 dollár környékén mozog majd.

Gyártók, szolgáltatók

H​ird​e​t​é​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.