Érkezik az Oppo F-szériája

Hirdetés

A kínai gyártó bejelentette, hogy idén várható tőlük egy fényképezésre kihegyezett széria: az F-előtaggal ellátott mobilokba kiváló minőségű szenzorok és optikák kerülhetnek, arról viszont nem ejtett szót a gyártó, hogy konkrétan milyen technológiákat használnak és milyen szoftveres megoldásokkal találkozhatunk majd ezen készülékeken.

Érkezik az Oppo F-szériája
[+]

Az viszont szinte biztos, hogy a sorozat első fecskéje egy globális modell, az Oppo F1 lesz, ami a középkategóriában indulhat, és a kínai belpiacos A53 nemzetközi változata lehet. Arról nincs információnk, hogy milyenek lesznek a kamera adottságai, de jó lenne, ha a visszafogottabb árszegmensben is lenne egy igazán jó fényképezővel ellátott mobil. Az A53 hátlapján 13 megapixeles, előlapján 5 megapixeles érzékelő teszi a dolgát, villanó csak a hátlapihoz tartozik, az is szimpla ledes. Lézeres autofókuszról és hasonló finomságokról sem beszélhetünk az A53 esetén, tehát reméljük, hogy ezeken változtatnak, mielőtt piacra kerül a fotós, középkategóriás Oppo.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • Oppo

Azóta történt

 • Egyre többet tudunk az Oppo F1-ről

  Tegnap még csak az Oppo F-szériájának érkezéséről adtunk hírt, ma már az is körvonalazódik, hogy az első modell milyen adottságokkal rendelkezik majd.

 • Bemutatkozott az Oppo F1

  A kínai gyártó lerántotta a leplet az első F-szériás mobiljáról, ami elsődlegesen a kamerás képességeivel kíván villantani.

 • Előrendelhető Európában az Oppo F1

  Ahogy azt várni lehetett, az Oppo F1 nemzetközi modellé lépett elő, az európai Opoostyle kínálatában 229 euróért vásárolható meg.

 • Érkezik az Oppo F1 Plus

  Az F-széria második tagja egy phablet lesz, nem túl távoli érkezését a gyártó hintette el Indiában, ahol most mutatták be az F1-et.

Hirdetés