2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Érkezik az Oppo F-szériája

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: AndroidPolice

A gyártó új szériája olyan eszközöket fog tartalmazni, amik fényképezési képességeikkel emelkedhetnek ki a többi mobil közül.

A kínai gyártó bejelentette, hogy idén várható tőlük egy fényképezésre kihegyezett széria: az F-előtaggal ellátott mobilokba kiváló minőségű szenzorok és optikák kerülhetnek, arról viszont nem ejtett szót a gyártó, hogy konkrétan milyen technológiákat használnak és milyen szoftveres megoldásokkal találkozhatunk majd ezen készülékeken.

Érkezik az Oppo F-szériája
[+]

Az viszont szinte biztos, hogy a sorozat első fecskéje egy globális modell, az Oppo F1 lesz, ami a középkategóriában indulhat, és a kínai belpiacos A53 nemzetközi változata lehet. Arról nincs információnk, hogy milyenek lesznek a kamera adottságai, de jó lenne, ha a visszafogottabb árszegmensben is lenne egy igazán jó fényképezővel ellátott mobil. Az A53 hátlapján 13 megapixeles, előlapján 5 megapixeles érzékelő teszi a dolgát, villanó csak a hátlapihoz tartozik, az is szimpla ledes. Lézeres autofókuszról és hasonló finomságokról sem beszélhetünk az A53 esetén, tehát reméljük, hogy ezeken változtatnak, mielőtt piacra kerül a fotós, középkategóriás Oppo.

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rde​t​és

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.