Hirdetés

Érkezik a HTC U Ultra prémium verziója

Hirdetés

A HTC januárban bemutatott, másodlagos kijelzővel bíró csúcskészüléke nem csak sztenderd kiszerelésben, Gorilla Glass 5 előlappal lesz elérhető, de az 5,7 hüvelykes phablet zafírüveggel szerelt változata is várható, egyelőre csak Tajvanon. A 128 GB-os belső tárhellyel bíró U Ultra prémium anyaghasználatú variánsa 880 euróba fog kerülni, ami diszkrét 20%-os áremelkedésnek felel meg az alapverzióhoz képest, a Mosh 9-es burkolatú készülékért tehát nagyjából 271 ezer forintot kell majd fizetni.

A kiemelkedő karcállóságú előlapi üveg ugyan hasznos lehet, sőt, minden kétséget kizáróan az is, valószínűleg a teljes készülék szerkezeti stabilitását nem fogja jelentősen befolyásolni, pedig nem ártana azzal is kezdeni valamit. Zack, a JerryRigsEverything karcmestere ugyanis képes volt rommá hajlítani az eszközt, noha ez a 1440 x 2560 pixel felbontású kijelző működésére látszólag semmiféle negatív hatást nem gyakorolt, a hátlapi üveg viszont szilánkosra repedezett. Zacket idézve: ruganyos, mint egy elázott piskóta (soggy twinkie).

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • MWC 2017: Levideóztuk a HTC U Ultrát

  A meglehetősen drága készülék működéséről és külsejéről készítettünk egy rövid videót. A másodlagos kijelző jópofa, kérdés, mennyire hasznos.

 • MWC 2017: Kezünkben a HTC U Ultra és U Play

  A szójátékok méregdrága mobiljai már január óta ismertek, de az MWC az első nagyobb kiállítás, ahol ténylegesen ki is lehet ezeket próbálni.

 • HTC 10 - tízpróba

  A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés