Mégsem startolt el ma a One M9

A múlt hét legutolsó híre az volt a Mobilarenán, hogy a One M9 hétfőn, azaz ma elstartol hazájában, illetve bizonyos ázsiai piacokon, ez egyébként a HTC honlapján is így szerepelt. A G For Games szerint azonban ma a "hamarosan elérhető" felirat fogadta a kíváncsiskodókat, és már az első tippek is megérkeztek arra vonatkozóan, hogy pontosan mi történhetett.

A G for Games egyik tajvani olvasójától azt az információt kapta, hogy a One M9-nek szoftveres gondjai akadtak. A legfőbb bug a készülék újraindítása után jelentkezhet, konkrétan a bootolás hibájával, ami ellehetetleníti a készülék használatát. A HTC állítólag arról tájékoztatta a kellemetlenül járt vásárolókat, akik az M9-et előrendelték, hogy a fémházas készülék napokon belül a tulajdonunkba kerülhet. A 64 gigabájtos kiszerelésre mindenesetre többet kell majd várni, az a hónap végén érkezhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Mégis túlmelegedési problémákkal küzd a One M9?

    A HTC zászlóshajójának forgalmazása tegnap kezdődött volna, ám a tajvani gyártó hirtelen visszavonta az indulást, aminek több oka lehet.

  • Képeken bukkant fel a HTC One M9+

    Ugyan a tajvani gyártó nemsokára hivatalos sajtótájékoztatót tart New Yorkban, annak egyik főszereplőjéről már most fotók szivárogtak ki az internetre.

  • Holnaptól kapható a One M9 hazájában

    Úgy tűnik, hogy a HTC gyorsan javította a szoftveres bakikat, így csak néhány napot csúszik a One M9 értékesítésének kezdete.

  • Elstartolt a HTC One M9

    Tajvanon már kapható, az USA-ba pedig április 10-én érkezik a HTC legújabb fémházas csúcskészüléke, amely a visszajelzések szerint fontos szoftveres frissítőcsomagot kapott.

Hirdetés