Mobilarena TV: Ami bevált...

Néha minden gyártó visszaül az iskolapadba, és valami alapjaiban újragondolt mobileszközzel áll elő, ilyen filozófia eredménye lett a múlt hétfői Mobilarena TV-ben megmutatott Galaxy S6 és S6 edge, és pont ezt lépte meg a HTC 2013-ban a One M7-tel. És micsoda készüléket alkotott: a fémházba öltözött csúcskészülék igencsak mutatósra sikeredett, BoomSound sztereó hangszórói pedig új szintre emelték az ilyen komponensek mércéjét.

Aligha meglepő, hogy a One M7 sikere után az M8 és az M9 is megtartotta ezt a formavilágot és a Sense UI rendszerfelület alapvető vonásait, más kérdés, hogy a kritika a vastag képernyőkávák és a kis felbontású hátlapi kamera kapcsán csak részben talált meghallgatásra, a HTC ugyanis csak az utóbbit orvosolta. Este hat órakor kezdődő adásunkban a sokat emlegetett Snapdragon 810-es rendszerchipről is fogunk néhány szót ejteni, ahogy a többi, megszokott témát is végigzongorázzuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Elstartolt a HTC One M9

    Tajvanon már kapható, az USA-ba pedig április 10-én érkezik a HTC legújabb fémházas csúcskészüléke, amely a visszajelzések szerint fontos szoftveres frissítőcsomagot kapott.

  • O-ó, elejtettem a HTC One M9-et!

    Sebaj, a HTC kicseréli, legalábbis az USA-ban. A One M9 Plus nem, az Uh-oh névre keresztelt szolgáltatás viszont bemutatkozott az Egyesült Államokban.

  • Hétfőn startol el a HTC One M9

    Legalábbis az ázsiai piacokon. A HTC új csúcskészüléke megtartotta legendás külsejét, az UltraPixel kamerát viszont az előlapra száműzte.