2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Huawei „P9" a CES-en?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizChina

Elég érdekes hír bukkant fel, bizonyos kínai források szerint egy egész érdekes Huawei csúcsmodell láthat napvilágot holnap.

Az év elejének legmeghatározóbb szórakoztató elektronikai rendezvénye értelemszerűen a Las Vegas-i CES, ahol már stábunk egy része felkészülten várja a sajtóeseményeket és a bejelentéseket. Egy ilyen kiállítást a kínai Huawei is nagyon komolyan vesz, a Mandalay Bay-en, január 5-én, helyi idő szerint délelőtt 10 órakor kerül megrendezésre a gyártó eseménye, a GizChina értesülései szerint pedig nagyobb bejelentés történhet annál, amire az előzetesek alapján számítottunk.

Huawei „P9

A kínai készülékekkel foglalkozó oldal weibós forrásokból azt állítja, hogy az eredetileg márciusra tervezett Huawei „P9" fog debütálni holnap, ami ráadásul 6 gigabájt RAM-mal kerülhet piacra. Rendszerchip tekintetében a gyártó aktuális csúcsa, a Mate 8 nevével egybeforrt HiSilicon Kirin 950 ücsöröghet a burkolat alatt Mali-T880 MP4 grafikus gyorsítóval, mindez pedig egy 5,2 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelzőt hajthat meg. Hogy megtörténik-e a bejelentés, arra nagyon kíváncsiak vagyunk, bár elég meglepő lenne, ha bárminemű benchmark teszt vagy kémfotó kiszirvárgása nélkül, derült égből villámcsapásként jelenne meg a termék.

Gyártók, szolgáltatók

Hirde​t​é​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.