2018. január 21., vasárnap

Gyorskeresés

Április 6-án bemutat valamit a Huawei

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Londonban alighanem a „Huawei P9”-ről és esetleges variánsairól hull majd le a lepel, várhatóan dupla hátlapi kamerával

100 milliónál is több leszállított okostelefon tavaly, és meglehetősen pozitív visszajelzések a Mate 8 kapcsán már az idei év elején: a Huawei kiemelkedő pozíciót vívott ki magának a mobilpiacon, és folytatni kívánja sikersorozatát. A sencseniek tulajdonképpeni zászlóshajója a P-sorozat, és a P8, illetve a P8max áprilisban lesz egy éves, így valószínűsíthető, hogy a most kiküldött meghívók a pletykaszinten sokat emlegetett „P9” és variánsainak bemutatójára szólnak.


[+]

A Huawei április 6-án, Londonban tartja nagyszabású sajtóeseményét, amelyen mi is részt veszünk, hogy a helyszínről számolhassunk be, mivel rukkolt elő a gyártó. Az eddigi kéminformációk alapján a Kirin 950-es vagy a Kirin 955-ös rendszerchip muzsikálhat a készülék(ek)ben kiszereléstől függően, a hátlapra pedig dupla kamerarendszer kerülhet, Leica lencsékkel. A P9 fémkerete is kiszivároghatott, és azt is sejti a szakma, hogy a biometrikus azonosító sem marad ki. Az persze, hogy mindezekből mi igaz, valószínűleg csak április 6-án derül ki.


Állítólag ilyen lesz a „Huawei P9” hátlapi kamerarendszere [+]

A dupla nulla hashtag a meghívó tetején egyébként elég jó eséllyel céloz a már említett dupla hátlapi lencsére, a Change the way you see the word szlogen (ami annyit tesz, hogy változtasd meg, ahogy a világot látod) pedig a lehetséges új fényképezőmódokra. Kétkamerás rendszerrel a Huawei egyébként már próbálkozott, méghozzá a Honor 6 Plus esetében.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​i​r​d​et​és​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.