2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Ingyenesen lehet telefonálni Belgiumba és Törökországba

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Google

A Google nagyszerű gesztust tett, és a jelen események és helyzet tudatában a Hangoutson keresztül költségmentesen lehet a két országba hívást indítani.

A Google a tegnapi nap folyamán egy bejegyzést tett közzé saját weboldalán, melyben leírják, hogy most ingyenesen lehet hívásokat indítani Törökországba és Belgiumba. A keresőóriás rendelkezése sajnos/természetesen érthető, hiszen a két országban folyamatos terrorcselekmények történtek az utóbbi időben, így ezzel a lehetőséggel könnyebben el lehet érni az ismerősöket, illetve egymást.

A hívásokat a Hangouts programon belül eszközölhetjük, akár az asztali, akár a mobil platformokra (Android, iOS) írt verziókban. Nemcsak a két országba külföldről, hanem az azokból érkező belföldi tárcsázások is költségmentesek, Belgiumban például a legtöbb szolgáltató (Mobistar, Telenet, Lycamobile, Proximus) támogatja a kezdeményezést. A Google a Now alkalmazásán belül további információkkal látja el a Brüsszelben élő felhasználókat, kezdve a tömegközlekedési adatoktól egészen a kormány válságkezelő központjának azonnali elérhetőségéig.

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rde​té​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.