Amazfit, Bécs és a dinoszauruszok

Két sokfunkciós okosóra szivárgott ki idő előtt, és az egyik szívósabb, mint a másik.

A 007-es ügynök nem győzi a világgal és Őfelsége ellenségeivel megismertetni a becses nevét, ám nem minden kém ilyen bőbeszédű: a GSM Arena postaládáját ismeretlen tettes szórta tele két bejelentésre váró Amazfit óra kép- és kéminformációival.

Hirdetés

(forrás: GSM Arena) [+]

A T-Rex 2 a brand strapabíró vonalát viszi tovább 1,39" és 454 pixel átmérőjű, akár 1000 nites AMOLED panellel, és a 10 ATM vízállóság mellett 15 Mil-STD-810G teszt teljesítése is meglesz. A nyilvánvalóan méretes óra tényleg állni fogja a sarat, és 150 különféle sportág (vagy inkább mozgásforma) követését teszi majd lehetővé.


(forrás: GSM Arena) [+]

Az Amazfit harmadik generációs BioTracker pulzoximétert ígér, illetve műholdas egységet, barometrikus magasságmérőt, gyorsulásmérőt, giroszkópot és fénymérőt a Bluetooth 5.0 kapcsolat mellett. A telep 500 mAh-n hatalmas lehet, amihez 24 nap vegyes és 10 nap intenzív használat társulhat, a 32 MB RAM és az 512 MB-os tároló viszont szerény hardvert sejtet.

(forrás: GGSM Arena) [+]

A másik óra Amazfit Vienna néven várható 1,28" és 416 pixel átmérőjű AMOLED kijelzővel, szintén az 1000 nites fajából. A kisebb kijelzőért cserébe nagyobb vízállóság jár 20 ATM védelemmel, titán burkolattal és zafír védőüveggel. A belső tároló 4 GB-ra nőhet, ami a zenetárolás szempontjából jó hír, viszont érdekes módon a hasonló méretű telephez 14 nap vegyes használat társulhat, talán combosabb hardver vagy a kétcsatornás műholdvevő miatt. A két óra láthatóan több gombbal is készül, hogy víz alatt is irányítani lehessen, viszont legalább nyárig várni kell, hogy hivatalossá váljanak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés