Kivonják a forgalomból a 16GB-os OnePlus 2-t

Elérkezett az az idő, ami korábban a OnePlus One-nál is eljött: kivonták az európai forgalomból a 16 gigabájtos változatot. A döntés logikus, hiszen a készülék microSD-vel nem bővíthető, illetve a 4 helyetti 3 gigabájt RAM sem tipikusan olyan tényező, ami megérhet néhány ezer forintnyi spórolást vásárláskor.

Jól működik az ujjlenyomat-olvasó
Jól működik a OnePlus 2 ujjlenyomat-olvasója [+]

Jelenleg (, és ez valószínűleg nem is fog már változni) egyféle OnePlus 2 érhető el, a fekete (Sandstone Black) színben pompázó, 64 gigabájtos változat, ami a gyártó hivatalos oldaláról 129 900 forintért szerezhető be, ebben az árban már a posta is benne foglaltatik, és nem jönnek rá egyéb adóterhek.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 2 - határozott mondanivaló

    A kínai cégnél úgy gondolják, hogy egy "flagship killer" okostelefont gyártottak. A felszereltség fényében ez tényleg igaz lehet, hiszen papíron szinte minden tud a mobil, de a teljesítmény és az árazás is ilyen jó?

  • Megindult a OnePlus 2 értékesítése

    A hivatalos csatornákon keresztül mától érhető el az új OnePlus csúcskészülék, azonban a kiszállítás több napot igénybe vehet, és nem mindenki jut majd a készülékhez az első készletből.

Hirdetés