Elegáns formával mutatta meg magát az Xperia 5 Plus

A következő Sony csúcskészülék maradhat a noccsmentes dizájnnál, ám tovább csökkentheti a kávákat a friss renderek szerint.

Hirdetés

Az Xperia 1 és 5 tavalyi érkezése után szóba került az Xperia 3 2020-as eljövetele, az alábbi készülék viszont Xperia 5 Plus néven bukkant fel. A végleges nevet, illetve azt, hogy az MWC környékén egy vagy több új Sony csúcsmobil érkezik-e, még homály fedi, az SlashLeaks és az OnLeaks által közölt, nem hivatalos renderképek mindenesetre előnyös dizájnról tanúskodnak.

Az állítólagos Xperia 5 Plus renderképe
Az állítólagos Xperia 5 Plus renderképe (forrás: SlashLeaks / OnLeaks) [+]

A CAD fájlból megalkotott 3D-s modell nem sok kávát mutat az előlapon, mégis odafért felülre az állítólag 8 megapixeles szelfikamera, illetve az előlapra a sztereó hangszórópáros. Ami még érdekesebb, az a jack kimenet felbukkanása felül, ami egy ideje hiányzik a Sony csúcsmobilokról. A szögletes kivitelhez lapos képernyő tartozhat 6,6"-en az OLED fajtából, az ujjlenyomat-olvasó mindenesetre nem a panelbe, hanem a váz jobb oldalára költözhet.

Hátul három nagyobb lencse tudhatja le az eltérő látószögeket, de látható egy negyedik kisebb is, valamilyen szenzorral megtámogatva – ez 3D ToF feladatokat láthat el. A hivatalos nevet és a specifikációt egyelőre homály fedi, a tavaszi Xperia csúcskészülék mindenesetre jó eséllyel Snapdragon 865-tel és Android 10-zel érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés