5G képes, 4K kijelzős Sony csúcsmodell mutatkozik be az MWC-n

A MyDrivers valószínűleg a Sony Xperia 1.1-ről tudott meg információkat, az abszolút csúcsmodell még ennél is komolyabb lehet.

A Sony telefon témakörben sajnos kihagyta az idei CES-t, pedig testületileg vártuk az Xperia 3 bejelentését a helyszínen. Úgy tűnik, a premier marad a barcelonai MWC-re, ahol a MyDrivers információi szerint a Sony Xperia 1.1 néven várt szub-csúcsmodell is bemutatkozhat. Azért szub, mert korábbi értesüléseink szerint az abszolút felső kategóriát az Xperia 0 képviseli majd 5K kijelzővel, hat hátlapi kamerával és nyilván 5G modemmel.

Sony Xperia 1
Sony Xperia 1 [+]

Ehhez képest az Xperia 1.1 csak 4K HDR OLED megjelenítőt kap 21:9-es képaránnyal, állítólag 6,6 hüvelykes képátlóval. A négy feltételezett hátlapi kamera szintén alátámasztja a korábbi pletykákat, noha az Xperia 3 sem mutatkozott be hamarosan (a hamarosan leginkább a CES lehetett volna, de nem). Mindenesetre a február 24-re meghirdetett eseményen valószínűleg nem csak az Xperia 5 Plus, hanem az első, 5G Snapdragon 865-tel és 4K kijelzővel szerelt készülék is bemutatkozik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés