A Samsung is közölt képeket a Galaxy Fit3-ról

Igaz, csak véletlenül, de a dizájnt ezzel készpénznek vehetjük, ahogy a készülék bemutatkozását is hamarosan.

A Samsung egyik termékoldalán bukkant fel véletlenül a Galaxy Fit3, ami az egyszerűbb aktivitáskövetők kategóriájában váltja a 2020-ban bemutatott Galaxy Fit2-t. Az új modellnek meglehetősen ideje volt, a Samsung ugyanis, a többi gyártóval ellentétben egy ideje nem kínál egyszerűbb feladatokra szánt okosórát/aktivitáskövetőt, noha nem mindenkinek van szüksége a legfejlettebb technológiákra és főleg nem az ezekhez szükségképpen társuló méretekhez és energiafogyasztásra.

Így a Galaxy Fit3 megtartja a kompakt kivitelt és a visszafogott formatervet, igaz, a trendeknek megfelelően lényegesen nagyobb és négyzetesebb megjelenítőt kínál majd, mint az elődmodell. Korábbi értesülések szerint ez 1,61 hüvelykes AMOLED panelt jelent majd, amihez 21 grammos tömeg tömeg társul, továbbra is megtartva a visszafogott kiterjedést. A két képpel tulajdonképpen nem jutunk közelebb az eszköz képességeihez, de a dizájn és a kialakítás kiválóan látszik, ahogy a kioldógombos, cserélhető szíjmegoldás és a várható színek közül kettő: sötétzöld és narancs.

A Gadget and Wearables forrásai szerint a tokozás alumíniumból készül (sötétszürke/fekete, ezüst és rose gold színben), az eszköz alkalmas lesz folyamatos pulzus- és véroxigénszint mérésre, a szenzorok között barometrikus magasságmérő is megtalálható lesz, az üzemidő pedig13 nap is lehet, egyéb források viszont akár 21 napot is említenek. Az immár fizikai vezérlőgombbal is felszerelt fitnesz óra esetében mi megtippelnénk egy GPS-t is, de valószínűleg már nem kell sokáig találgatni, a Fit3 minden bizonnyal hamarosan bemutatkozik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés