Egy hónap múlva érkezhet a OnePlus 9 RT

A Martini kódnevű modell nem ráncfelvarrt csúcskészülék lesz.

Hirdetés

Jól sikerült a OnePlus 9 széria és a Dimenstiy 1200-AI chippel szerelt Nord 2 5G is, egybehangzó online értesülések szerint pedig megelégedik a brand ezen modellek a forgalmazásával a jövőre esedékes generációváltásig, ráncfelvarrás nélkül. T modell helyett így a OnePlus RT bejelentése következhet éppen az iménti két széria közé ékelődve a remek Snapdragon 870 5G-s chippel, amely 120 Hz-es AMOLED panelt hajthat meg, azt pedig 4500 mAh-s, 65 watton tölthető telep láthatja el energiával.


A OnePlus 9 elég jól sikerült, hogy ráncfelvarrás helyett olcsóbb társat kapjon [+]

A kameraszett élén 50 megapixeles Sony IMX766 szenzor lehet, és esélyes, hogy az RT lesz az első OnePlus mobil (de az is lehet, hogy új, nem Pixel típusú telefon), amelyik Android 12 rendszert futtat. Ha mindehhez jó ár társul, egy 9T nélkül is erős lehet a gyártó ünnepi szezonja. Az OnLeaks Twitter-csatorna október 15-ei startról hallott, és akkor mutatkozhat be a Buds Air Pro is aktív zajszűréssel, amit ne keverjünk össze a OnePlus Buds Próval.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet

    Méltó folytatást kapott az utóbbi idők legjobb ár/érték arányú Never Settle mobilja.

  • OnePlus 9 - a kevesebb néha több(be kerül)

    A Pro verzió mellett kevesebb figyelem övezte a OnePlus 9-et, pedig ez is egy remek készülék, csak nem annyival olcsóbb, mint amennyivel kevesebbet tud.

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

Hirdetés