Dupla kamerás Zenfone Zoom-utód várható

A kínai hírközlési hatóság weboldalára került fel egy új tétel, ami jó eséllyel a Zenfone Zoom utódját takarja. A rendkívül takarékos, 14 nanométeres Snapdragon 625 lapkára épülő phablet ugyanis nem a korábban látott, egyoptikás megoldással oldja meg a nagyítást, hanem két különálló kamerarendszer kerülhet rá, hasonló megoldást láttunk az iPhone 7 Plus esetén is. A két kamera alatt persze láthatjuk a vakut és a különböző segédberendezéseket, illetve az ujjlenyomat-olvasó is a hátlapra került.

Vadonatúj hátlapi kamerarendszer kerülhet a következő Zenfone Zoomra Vadonatúj hátlapi kamerarendszer kerülhet a következő Zenfone Zoomra
Vadonatúj hátlapi kamerarendszer kerülhet a következő Zenfone Zoomra [+]

Állítólag többféle variáns is lesz a Zenfone 3 Zoomból, rendszermemóriából, 2,3 és 4 gigabájtost is publikált a TENAA, tárolóból pedig 16, 32 és 64 gigabájtosokra számíthatunk. A TENAA hagyományos 16 megapixeles kamerát jelöl meg, ám egy korábbi Bluetooth SIG certifikáció 12,3 + 13 megapixeles kamerapárost ír a mobilra. Az Android 6.0.1 Marshmallow rendszerű phablet hátlapja alá 4850 mAh kapacitású akkumulátor kerül, 154,3 × 77 × 7,99 milliméteres dimenzióihoz pedig 170 grammos tömeg tartozik. A fekete, ezüst és arany színvariációkban piacra kerülő eszköz árazásáról és bemutatójának időpontjáról még nincsenek konkrét információk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés