Hirdetés

djuice blog: Meghosszabbítja kreatív videopályázatát a djuice

A djuice a Veletech 2012 kiállításon jelentette be, hogy április 30-ig meghosszabbítja androidos ADDODA alkalmazásának bemutatására kiírt kreatív videopályázatát. Az ADDODA véradásban, tárgyi adományozásban és 1%-os adófelajánlásban segíti az okostelefon felhasználókat, ennek kreatív képi bemutatását díjazza a mobilmárka.

Az Android Marketen, azaz a Google Play-en ingyenesen elérhető ADDODA nem a megszokott, játékos módon szólítja meg az ifjúságot, annál lényegesen komolyabb szereplőként tekint a fiatalokra: az ADDODA tárgyi adományozást, véradást és 1% adófelajánlást segítő mobilalkalmazás. A mobilalkalmazás a telefon GPS koordinátái szerint megmutatja a legközelebbi adomány-átvevő pontokat és véradó helyszíneket, illetve azok részletes nyitva tartásáról és elérhetőségéről is információt ad. Az 1%-os adófelajánlást a NIOK Adhat szűrőjének megfelelt közel 700 civilszervezet adatainak részletes bemutatásával segíti az alkalmazás. Sőt, a támogatásra kiválasztott szervezet adataival kitöltött adólap-melléklet egy kattintással elküldhető e-mail-ben, így mindenki számára egyszerűvé válik az adományozás lebonyolítása is. Az ADDODA funkciónak kreatív bemutatására március végén videopályázatot hirdettek, melynek eredeti, április 15-i beküldési határidejét most április 30-ig meghosszabbítja a djuice.

A március végén meghirdetett videoversenyen bárki részt vehet, aki kihívást érez az ADDODA kreativitás megjelenítésére. A cél mindössze annyi, hogy jópofa, vagány, ötletes, kreatív módon mutassa be a kisfilm az ADDODA előnyeit valamint azt, hogy miként használható az alkalmazás a való életben. A zsűri által legjobbnak választott videó lesz az ADDODA referencia videója a Google Play-en és alkotója egy Samsung Galaxy Note-tal gazdagodik. A pályázat galériájában a közönség szavazata is számít: a legtöbb szavazatot gyűjtő videó szintén egy Samsung Galaxy Note tábla-font nyer, további 5 pályázó djuice pedig ajándékcsomaggal gazdagodik. A pályázatokat a meghosszabbított határidőig, április 30-ig várják a szervezők a djuice Facebook oldalán található képgalériában. A pályázati anyagban nem feltétel a djuice márka megjelenítése, sokkal inkább az alkalmazás felhasználhatóságának kreatív bemutatása a cél.

Azóta történt

Előzmények