Hirdetés

djuice blog: Foursquare tevékenység alapján díjazzák a felhasználókat

A myLife a djuice által üzemeltetett fejlődésösztönző és kedvezményprogram, amely a márka előfizetőinek lehetőséget biztosít arra, hogy az életükben elért eredményeket virtuális pontokra, majd értékes nyereményekre váltsák be - utóbbi esetben nem tényleges beváltásról, hanem sorsolásos rendszerről beszélünk, de mint azt saját tesztünk is igazolja, könnyedén lehet tényleges nyereményekhez jutni. A program pontokkal jutalmazza például a sikeres nyelvvizsgát, érettségit, jó tanulmányi átlagot, véradást, sporttagságit, sporteredményt, könyvtári tagságot, de a baleseti csonttörést vagy akár a közhasznú pályázatokon való részvételt is. A djuice azt szeretné elérni, hogy szellemi fejlődésre, sportolásra, közhasznú tevékenységekre buzdítsa a fiatalokat. A myLife most egy olyan fejlesztéssel bővül, amely az élet bármely pillanatában jutalmazza a fiatalokat egyszerűen azért, mert éppen azt csinálják, amit valóban szeretnek.

Az október 26-tól működésbe lépő legújabb pontszerzési lehetőség a Foursquare alkalmazásra kapcsolódik rá. A saját helyzet megosztását becsekkolásnak (check-in) hívják, mostantól ezt a tevékenységet jutalmazza pontokkal a djuice: minden becsekkolás 3 myLife pontot ér, de a szolgáltató időszakosan közzétesz kiemelt helyszíneket, amelyeket az adott időszakban magasabb pontszámmal is honorál.

A Foursquare felhasználók tábora világszinten egy év alatt 3,5 millió főről 10 millió fölé nőtt. Az okostelefonok elterjedésével Magyarországon is ugrásszerűen növekszik a program népszerűsége, mára 15 ezer felett jár azok száma, akiket behálózott a Foursquare világa. „A myLife egyedülálló hűségprogramként működik a piacon, most a Foursquare és a myLife összekötésével lehetőségünk nyílt egy virtuális csatornán is kiterjeszteni a myLife pontszerzés lehetőségét. Ezzel közelebb jutunk célunkhoz. Helyszíntől és időtől függetlenül, mindennapi életük tevékenységeiért jutalmazhatjuk a fiatalokat.” – mondta el Egyed Gábor a djuice részéről.

Azóta történt

Előzmények