Batmobil lett az Asus ROG Phone 6-ból

Különleges DC-hősös kiadást mutattak be a ROG Phone 6-hoz és az újonnan bejelentett ROG Phone 6D-hez is.

Szeptember 19-én egy új és egy régebbi, de új köntösbe bújtatott mobiltelefont mutatott be az Asus. A ROG Phone széria bővül egy új taggal a ROG Phone 6D-vel, mellette pedig a már bemutatott és piacra is került ROG Phone 6 is új külsőt kap egyes piacokon, az Asus ugyanis együttműködik a Warner Bros.-szal és a DC-vel, ennek eredménye pedig a Batman különkiadás.

A doboz és a benne található dolgok a Batman kiadásból.
A doboz és a benne található dolgok a Batman kiadásból. (forrás: Asus) [+]

A doboz is denevéremberesítve lett, mellette természetesen a tok (Batman Aero Case), a SIM-tálca nyitó, valamint a felhasználói felület is. Illetve a különkiadáshoz jár egy mini projektor, ami Batman hívójelét képes közeli felületekre vetíteni. A szoftver csak annyiban tér el az alap ROG Phone 6-tól, hogy új élő háttérképek, új AoD opciók, új ikonok és animációk találhatók a Batman különkiadásban, természetesen tematizálva.

Ilyen tematizált szoftveres kiegészítések vannak a ROG Phone 6 / 6D Batman kiadásában.
Ilyen tematizált szoftveres kiegészítések vannak a ROG Phone 6 / 6D Batman kiadásában. (forrás: Asus) [+]

Hardver tekintetében Európában vagy az Egyesült Királyságban a Batman verziót Dimensity 9000+ lapkával szerelve lehet majd megvenni, tehát a vásárló ROG Phone 6D-t kap 12/256 GB-os kiszerelésben 1199 eurós áron. Az Egyesült Államokban és Kanadában viszont a sima ROG Phone 6-ot csomagolják újra, így azokban a változatokban Snapdragon 8+ Gen 1 dolgozik majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés