2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Olcsó Mi Mix 2 klónnal készül a Bluboo

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Miért fizessen többet valaki a Mi Mix 2-ért, ha a koppintása olcsóbban, gyengébb hardverrel és valószínűleg több hibával megvásárolható?

Hirdetés

Sokkal jobban sikerült a Mi Mix 2 a Xiaomi első kávamentes próbálkozásánál, és ezzel alighanem a Bluboo is egyetért. A korábbi Mi Mix-re hasonlító S1 után a D5 ugyanis sokkal inkább a folytatás vonásait örökölte meg.

A Mi Mix 2 továbbra is gyönyörű, és végre hordozni sem kényelmetlen

A Xiaomi Mi Mix 2 [+]

A forma és a lekerekített képernyősarkak mellett a hátlapi felirat se tagadja, kiről másolta a házi feladatot, bár valamiért az ujjlenyomat-olvasó, a kameralencse és a dupla LED villanó feljebb költözött. Méretben is akadnak eltérések: a Mi Mix 2 5,99"-es képátlója helyett a D5 5,5"-eset vet be a Sharp gyártásában, 18:9-es képaránnyal, így alighanem megoldható lesz a kényelmes egykezes navigáció.

A Bluboo D5
A Bluboo D5 [+]

Az ügyesen megalkotott renderkép ugyanakkor alighanem letagadja a panel általában meglévő fekete keretét, a végeredmény így aligha fog ennyire előnyösen kinézni. A Bluboo közleménye szerint a D5 unibody fémházat kapott (pedig a hátlap különálló elemnek tűnik), plusz az USB port mellett jack kimenet is elérhető. A gyártó a hardvert, a kijelző felbontását és a kamerák paramétereit ugyanakkor egyelőre nem pontosította, csak az árat: a D5 várhatóan februártól, és 100 dollár alatti árcímkével lesz elérhető. Plusz ahogy ezeknél az utánzatoknál lenni szokott: várhatóan egy rakás kompromisszummal.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.