Középkategóriába száműzhetik a motorikus kamerát

A legtöbb 2020-as csúcskészülék noccsal vagy kameralukkal mutatkozott be – egy renderkép alapján a Samsung is inkább a Galaxy A szériába szánja a mechanikus rendszert.

Hirdetés

Tucatszámra jöttek ki tavaly a csupa képernyős telefonok, amelyek még a szelfikamerát is száműzték az előlapról, aztán mintha ez a divathóbort kifutott volna, vagy legalábbis az alsóbb szegmensekbe költözött. A Samsungnak volt ajánlata a témakörben, igaz: egész hátlapi felső részét motorikusan kitoló és átfordító, gigászi Galaxy A80 nem csinált nyarat, egy új renderkép egy készülőfélben lévő telefonról pedig egyszerűbb mechanizmusra utal.

A szóban forgó készülék, ha valóban megjelenik, minden bizonnyal marad a Galaxy A-szériánál, az aprócska, motorikus szelfiegység ugyanakkor lehetővé teheti, hogy a 220 grammos A80-nál jóval karcsúbb legyen.


(forrás: Pigtou) [+]

Egy bökkenő van csak: a forrásoldal a méreteket is tudni véli, és a 6,5"-es képátlóhoz tartozó 160,9 x 77 x 9.2 milliméteres adatok újfent egy készülékmonstrum érkezésére utalnak. Az egyelőre ismeretlen nevű telefon várhatóan a felső-középkategóriában köt majd ki, a pontos megjelenésről, a hardverről és az árakról ugyanakkor még nem szivárogtak ki kéminformációk.

Előzmények

Hirdetés