Cseppálló Ulefone érkezett belépőszintre

A Note 16 Pro 50 megapixeles kamerát kínál és frissebb Androidot futtat több márkás riválisánál.

Az Ulefone jellemzően por-, víz- és ütésálló telefonokat kínál brutális méretben, Note szériája viszont nem csak légiesebb termetű, vékonyabb pénztárcára is szabták – itt veséztük ki, mennyire sikerült jól a Note 14. Tulajdonképpeni folytatása több ponton erősít, ilyen az Android 13 rendszer teljes Google csomaggal, amit több nagynevű, kínai ellenfél megirigyelhet, lévén nem egy Android 12-n ragadt.


[+]

165 x 76,4 x 8,7 milliméteren és 184 grammon azért a Note 16 Pro is jókora, amihez 6,52"-es IPS panel tartozik belépőszintre szabott, 720 x 1600 pixeles felbontással. Viszont a Unisoc Tiger T606-tal azért a nyolcmagos, takarékos hardver megvan, a 8/128 GB-os indítás pedig bőkezű, amihez még 8 GB virtuális memória és microSD kártya is hozzácsapható.

[+]

A lapos, szimpla, elegáns forma innen-onnan ellesett dizájnötleteket, a lényeg persze az, hogy a plasztik ház jól egybe legyen rakva, amely 4400 mAh-s, Type-C USB porton tölthető akkumulátort rejt. Az előlapra 8 megapixeles kameracsepp került, a hátlapra pedig versenyképes, 50 megapixeles Samsung ISOCELL S5KJN1 szenzor f/1,8-as rekeszértékű lencsével és 2 megapixeles makró segéddel.


[+]

Lehet, hogy a készülék nem ütésálló, de azért a cseppvédelem megvan, akárcsak a tok és az adapter a csomagolásban, illetve a B20-as LTE sáv támogatása és az ujjlenyomat-olvasó jobbra. Nyilván a puding próbája az evés lesz, papíron mindenesetre a tudáslista ígéretes, a premierre a gyártó pedig ezen a linken, minden kedvezményt beleszámolva 101,99 dolláros árat talált ki, amely az extra terhek hozzászámolása nélkül mindössze 35 ezer forintot jelent.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés