Hirdetés

Ulefone Note 14 - a csoda elmaradt

A kínai másodosztályban készülő mobilokról gondolhatjuk, hogy maximum vallatásra jók. Az Ulefone a belépő szinten próbálja ezt megcáfolni.

Hirdetés

Bevezetés, tartozékok

Rendszeres olvasóink biztosan, időnként visszatérő vendégeink valószínűleg találkoztak már az uleFone (sic!) márkával a Mobilarénán. Egy 2010-ben alapított sencseni székhelyű kínai vállalatról van szó, mely termékeiben szívesen idézte meg korábban más márkák eszközeit, egy ideje viszont teljes erővel ráfordultak a speciális igényeket kielégítő strapamobilos vonalra, és jutottak el oda, hogy infrakamerás Armor 17 Pro készülékük például teljesen vállalható opció az adott szegmensben.

Ulefone Note 14
Ulefone Note 14 [+]

De ahogy Mick Jagger (vagy épp Allie X) énekli, old habits die hard, a régi szokások nehezen múlnak, ez pedig tetten érhető az Ulefone Note 14-en, mely helyenként megerősíti, hogy az Ulefone nem jutott még feljebb a kínai mobilgyártói másodosztályból, de nagy erőkkel rajta van.


[+]

A miérteket részletezzük a továbbiakban, először tisztázzuk az árat és nézzük meg, hogy mi van a dobozban! Az Ulefone európai webshoppal és EU-s raktárral dolgozik, így a szállítás 2-7 nap alatt megvan, hozzánk is a gyártó jóvoltából így érkezett a telefon. Az ár 110 dollárról indul, ez most éppen 39 500 forintnak felel meg, plusz 20 dollár a szállítás, amivel már 46 600 forintnál járunk. Ennyi pénzért a 3 GB RAM-mal és 16 GB bővíthető tárhellyel szerelt modellt adják, nálunk a 4/64 GB-os változat járt, ez 130 dolláros áron van, szállítással együtt 53 700 forintra jön ki a cikk írásakor az ára bármiféle kupon nélkül. Az árukereső szerint két helyen kapható a itthon ez a mobil, egy olcsóbb és egy drágább, mint az Ulefone webshopja. Az egyértelműség kedvéért mi a 130 (+20) dolláros árat vesszük figyelembe a cikkben.

A doboz és tartalma.
A doboz és tartalma. [+]

A fehér színű dobozban a telefon mellé egy 10 wattos fali adaptert, egy USB-A végű Type-C töltőkábelt és egy átlátszó szilikontokot ad a gyártó, meg némi papír leírást arról, hogyan kell használni a készüléket. Plusz van egy SIM-tálcát nyitó tű is, a készülék két nanoSIM-et és egy microSD-t fogad be egyszerre. Végül pedig megemlíthetjük a kijelzőt védő fóliát, mely alapból a telefonra rakva érkezik, a tesztmodellünkön maradt alatta egy kis levegő is grátiszba.


[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés