Csendben mutatkozott be a Galaxy M52 5G

A jó kijelzőt, hardvert, adatkommunikációt és üzemidőt vegyíti közepes kameraszettel a Samsung újdonsága.

Nem az eredeti hírek szerint, a távoli Indiában, szeptember 28-án, hanem a közeli Lengyelországban leplezte le elsőként a Samsung a Galaxy M52 5G-t, egész konkrétan ebben a régióban töltötték fel a hivatalos termékoldalt, ami alapján mindent megtudtunk róla.


[+]

A Galaxy M52 5G egy középkategóriás mobil, 6,7 hüvelykes Super AMOLED Plus kijelzőt kapott Full HD+ felbontással és kör alakú kamerakivágással, benne 32 megapixeles szelfiegységgel. A panel 120 Hz-es megjelenítést és érintésérzékelést tud, viszont az ujjlenyomat-olvasó nem a kijelzőbe, hanem a készülékház oldalára, a bekapcsológombba került.


[+]

Hátlapi kamerák tekintetében egy 64 megapixeles főkameráról, egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű rendszerről és egy 5 megapixeles makró-egységről beszélhetünk, a hardver a Qualcomm Snapdragon 778 alapjaira épül, 6 GB RAM  és 128 GB-os, bővíthető belső tár tartozik hozzá.


[+]

Az akkumulátor 5000 mAh kapacitású, 25 wattos gyorstöltési lehetőséggel, a szoftveres oldalt pedig a Samsung One UI 3.1-es rendszere képviseli az Android 11-es verzión. A készülék fekete, kék és fehér színekben, várhatóan 116 ezer forint körüli áron kerül az európai boltok polcaira.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy A22 5G - mindent az 5G-ért

    Az A22-ből 4G változat is létezik, de az 5G miatt az sok dologban konkrétan jobb, mint a fejlettebb hálózati technológiát használó márkatárs.

  • Samsung Galaxy A32 5G - van mááásik!

    Adatkommunikációban erős, árban és kijelzőben viszont meglepően gyenge lett az egyik Galaxy A32. Szerencsére van másik.

Hirdetés