Combos árcímkét kaphat a Mi Mix 4

Valószínűleg nem kap hajlítható kialakítást, viszont minden földi jó benne lesz, és többek közt a kijelzője mögé rejtett kamera miatt is vastagon foghat a Xiaomi ceruzája.

Hamarosan érkezik a Xiaomi Mi Mix 4, ami a gyártó kávamentesített szériájának legújabb tagjaként érkezhet. Az első generáció még árban és használhatóságban is erősen messze volt a mindennapi realitásoktól, ám a legutóbbi széria már ár/érték arányban is egészen értelmezhető volt, miközben a használati értéke is nőtt. Idén úgy tűnik, kissé megint megcsúszhat az árazás, méghozzá a kijelző miatt, ami nem csak a kávamentessége, de az alá rejtett kamera miatt is jelentősen megdobja majd a költségeket.


Xiaomi Mi Mix 3 [+]

A MyDrivers értesülése szerint a Mi 11 Ultra fölé pozícionálják majd a Mi Mix 4-et, ami azért érdekes, mert az 530 ezer forintos kezdőárú Ultra már önmagában annyiba kerül, mint a Mi Mix-széria hajlítható változata, a Mi Mix Fold, ennek fényében pedig tényleg valami nagyot kell villantania a sima Mixnek, ha érdemi vásárlóközönséget szeretne megcélozni. Állítólag egyébként nem megy Full HD+ felbontás fölé a kijelző, ami viszont biztos, hogy a Snapdragon 888, a 4500 mAh-s akkumulátor és az akár 120W-os villámtöltés nem marad el belőle.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés