Majdnem minden okosóra megkapja a Wear OS 2.1-es rendszert

Hirdetés

A Google elindította a Wear OS 2.1-es frissítését, amit tulajdonképpen minden okosóra megkap, amelyik 2.0-s rendszerrel mutatkozott be vagy megkapta a 2.0-s frissítést. Mindössze öt modell marad ki a Wear OS legújabb verziójából: az LG G Watch, a Samsung Gear Live, az első generációs Moto 360, a Sony Smartwatch 3 és az Asus ZenWatch. Mindenki más számíthat például az új gesztusvezérlési funkciókra.


[+]

A legszembetűnőbb újdonság a főképernyő újragondolt gesztusvezérlése, ami jobbra simítva a Google úgynevezett Proactive asszisztensét aktiválja, ami személyre szabott információkat közöl, mint az időjárás előrejelzés, naptárbejegyzések, események és ilyesmik; balra a Google Fit nyílik meg, fentről lefelé az új gyorskapcsolók, lentről felfelé pedig az értesítések, amelyek megjelenítése és kezelése is kényelmesebb lett. A felület összességében reszponzívabb és könnyebben kezelhető. A frissítés már elérhető, hamarosan minden érintett modell megkapja.

Azóta történt

Előzmények

  • Elstartolt az idei Google I/O

    A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás körül forgott a nyitóesemény, de időközben belenézhettünk az Android P új kezelőfelületébe és funkcióiba is.

Hirdetés