2019. január 16., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

CES 2019: Megérkezett az új Yi otthoni kamera

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A zavaró, fölösleges értesítések nélkül, de Full HD felbontással és továbbra is kedvező áron érkezik a harmadik generáció.

Hirdetés

A különféle otthoni, biztonsági kütyük közül az egyik legolcsóbb megoldás egy otthoni kamera, különös tekintettel a Yi Home Camerára, aminek már előző szériái is nagyon kedvező áron startoltak, és a mostantól aktuális, harmadik generációért sem kérnek többet 12 - 13 000 forintnyi valutánál. Az új modell legfőbb erénye az értesítési rendszerben rejlik, sokat fejlesztettek a hardveren, akár 5 méteres távolságból értékelhető hangot vesz fel, és az algoritmus igyekszik kizárni azokat a fölösleges értesítéseket, amiket egy rovar, háziállat vagy az ablakon át látható, elhaladó autó fénycsóvája hagyott maga után.

A termék megvásárlásával 6 hónapnyi felhőtárhely is jár, ami 7 napig tartja meg az összes rögzített momentumot, de némi további ráfordítással ez akár egy hónapra is kitolható, illetve lokálisan is tudja tárolni a felvételeket. Továbbra is extra széles látószög és infrás kiegészítés segíti a korrekt minőségű felvételek elkészülését. Kezelése semmit nem változik, ugyanúgy a YI különálló alkalmazását használhatjuk a konfiguráláshoz és a távoli eléréshez.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.