Hirdetés

CES 2015: Megnéztük az Alcatel One Touch okosórát

A viselhető eszközök, vagy még inkább az okosórák rajongói valószínűleg izgatottan várják az Alcatel frissen bemutatott okosórájának, a nyelvtörőhöz hasonló névvel ellátott One Touch Watch érkezését. A köralakú kijelzővel ellátott kiegészítőről annak bejelentése után egyből beszámoltunk, kipróbálni viszont csak a kiállítás első publikus napján tudtuk; akkor viszont egyből meg is tettük.

Mivel huzamosabb használatra egyelőre nem volt lehetőségünk, nem szeretnénk találgatásokba menni a használhatósággal kapcsolatban, de amit láttunk, az egyelőre elég meggyőző. Az 1,22 hüvelykes megjelenítő kellően nagy fényerővel rendelkezik ahhoz, hogy kültéren is lehessen használni, a gyártó saját operációs rendszere pedig bár nem a leggyorsabb a világon, ahhoz elég jónak tűnt, hogy az eszközt használni lehessen. Kérdések persze továbbra is vannak, az androidos és Apple okostelefonos kliens stabilitása az egyik ilyen, de az üzemidőt is csak akkor tudjuk majd meg, ha eljut hozzánk az első tesztpéldány.

Utazásunkat a BlackBerry támogatta

Azóta történt

Előzmények

  • Alcatel Pop S9 - nagy mérethez nagy telep

    A Pop S9 nem 9 hüvelykes táblagép, hanem 5,9 hüvelykes, középkategóriás phablet, amely rendszersebességben nem fogja megváltani a világot, üzemidőben viszont igen.

  • Drágább lesz az G Watch R az elődjénél

    Dél-Koreában egy héten belül megkezdődhet a kerek óralapos LG G Watch R értékesítése, azonban a legújabb Android Weares okosóra többe fog kerülni elődjénél.

Hirdetés