CES 2014: Videón az Alcatel One Touch Hero

Hirdetés

Az Alcatel (és az anyacég TCL) elég komolyan képviselteti magát Las Vegasban, standjuk teljesen korrekt, ráadásul talán első alkalommal végre a fények is olyanok voltak a telefonjaiknál, amelyeknél még az újságírók is értelmes felvételeket tudtak készíteni az eszközökről.


[+]

Ezt kihasználva gyorsan a kezünkbe is vettük az Alcatel One Touch Hero nevű készüléket, melyet szeptemberben már láttunk a berlini IFA kiállításon, de akkor nem csináltunk róla videót. A 6 hüvelykes Full HD érintőkijelzővel rendelkező gépóriás kellemes arcát mutatta, a megjelenítő színeivel és betekintési szögével kapcsolatban nem volt komoly probléma. A sebesség viszont nem volt tökéletes, a négymagos Mediatek MT6589 processzor néha kevésbé észrevehetően, de meg-megakadt a menüben való mozgás során, holott a 2 GB RAM és a megfelelő grafikus gyorsító adott (PowerVR SGX544).


[+]

A fekete és fehér színekben is létező telefon mellett megcsodálhattuk a Bluetooth kapcsolaton keresztül működő kiegészítő/másodlagos telefont, melynek áráról egyelőre csak annyit tudtunk meg, hogy a készülékkel együtt megvásárolva nagyon kedvező lehet, de még dolgoznak a megfelelő csomagok kidolgozásán.

A Hero-hoz elérhető lesz egy beépített ledekkel rendelkező flip-előlap is, melyet szintén láthattunk, az e-inkkel ellátott kiegészítő viszont nem volt kint a kiállításon, ahogy a beépített projektorral rendelkező állvány sem.

Előzmények

Hirdetés