Új színvariációt sejtet a OnePlus

Hirdetés

A OnePlus ismét impresszív specifikációval és még mindig versenyképes árazással mutatta be a 3T örökösét. Snadragon 835, 6/8 GB rendszermemória, dupla kamerarendszer, Optic AMOLED kijelző, 1,6x optikai zoom, miegymás, a specifikációt valószínűleg már eleget hallottuk. Ahogy az elérhető színvariációk is változatlanok, fekete és szürke. Legalábbis eddig. A OnePlus Weibo posztban kapacitálja a felhasználókat, hogy tippeljenek a OnePlus 5 új köntösének színére.


[+]

Ami mondjuk annyira nem tűnik nehéznek, tekintve, hogy a kínai Hírközlési Hatóság a feketén és a szürkén kívül mindössze egy színt regisztrált még anno, ez pedig a Mint Gold, ami valamiféle arany lesz. Ettől még nyugodtan előállhatnak, mondjuk egy tiziano-vörös vagy püspöklila megoldással, de valószínűsítjük, hogy mégsem. Ennél viszont egy fokkal lényegesebb, hogy frissítés is érkezett a készülékekre.


(forrás: OnePlus) [+]

Az OxygenOS 4.5.7 lényegi kamerafejlesztéseket is tartalmaz a júliusi biztonsági csomagon és a hálózati kapcsolatok optimalizálásán kívül. Néhány hangot érintő bugot is kigyomláltak, többek között a kameraszoftverben is. A frissítés legfontosabb komponense viszont a 4K felvétel esetén aktivált szoftveres képstabilizátor, ami hozzájárul a felvételek minőségének javításához. A frissítés, ha eddig még nem, akkor napokon belül OTA-n érkezik.

Azóta történt

Előzmények

  • Apránként adagolja a frissítéseket a OnePlus

    Egymás után több szoftver update is érkezett a OnePlus 5-höz, bár a zseléeffektusra még nem érkezett megoldás.

Hirdetés