Bőrkötésben érkezik a Realme GT 5G

Legalábbis a Bumblebee (dongó) verzió. A képek a sanghaji MWC standépítéséről szivárogtak ki.

Hirdetés

A GSMArena exkluzív képekhez jutott a kedden nyitó sanghaji MWC építési munkálatairól, ami csak annyiban érdekes, hogy a Realme standjának dizájnját a március 4-én, helyi idő szerint délután 2-kor bemutatkozó Realme GT 5G dominálja, noha a készüléket nem az expón fogják bemutatni. Elvileg több verzióban lesz elérhető az eszköz, de a bőr borítású, Bumblebee (dongó) kiadásról eddig csak egy utalás erejéig értesültünk, a standon viszont a teljes hátlapi dizájn megmutatkozik.


[+]

A sárga, bőr hátlapot vélhetően egy üveg betét töri meg, ebben kap helyet a 64 megapixeles kamera és látszólag egy második szenzor, de a korábbi információk alapján két, 13 megapixeles egységre számítunk ultraszéles és zoom szerepkörben. A hardver abszolút csúcskategória: Snapdragon 888, 12 GB LPDDR5 RAM, 256 GB UFS 3.1-es szabványú belső tárhely és 120 Hz-es AMOLED panel, integrált ujjlenyomat-olvasóval.

Az első hivatalos előzetes pedig a hagyományos kivitelt mutatja meg. A képen látható színésznő lett a Realme márkanagykövete. Yang Mi a Forbes China 2020-as 100-as ranglistáján a hatodik legnagyobb sztár Kínában.

A másik kép viszont már ismerős, de ezúttal formát öltött a készülék a robotkézben, ami azt is elárulja, hogy a Realme GT 5G-t 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is felszerelik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés