A Realme GT 5G lesz a legolcsóbb Snapdragon 888-as készülék Európában

És a véletlenül élesített hivatalos termékoldal alapján a legvagányabb, sárga színben lesz választható.

Hirdetés

A Realme megdöbbentően visszafogott árcetlivel mutatta be a Snapdragon 888-al szerelt GT 5G-t, de sajnos mire ideérnek a készülékek Kínából, rendre megugrik az áruk. Ez most is így történt, de a Realme GT 5G még így is a legkedvezőbb árú ajánlat lesz ebben a kategóriában. Az már hivatalos, hogy a készülék hamarosan érkezik az európai piacra, az ár viszont véletlenül került nyilvánosságra.


[+]

A realme.com-on kis ideig elérhető termékoldal szerint a szállítás kizárólag a Benelux államokba, Németországba és Portugáliába opció, de ez csak az adott webshop korlátja. Az ár és a színvariáció viszont egyértelmű. Errefelé a legkomolyabb memóriakiszerelés lesz elérhető, ami 12 GB rendszermemóriát és 256 GB belső tárhelyet jelet, a visszafogottabb kék és az ezüst színvariáció helyett pedig a sokak szerint legklasszabb, Racing Yellow választható.


[+]

A készülék egyébként az erős hardver mellett is sok tekintetben kiemelkedő specifikációval rendelkezik, többek között széleskörű kodektámogatással dolgozik, amiben benne van az aptX, aptX HD és LDAC; van 3,5 milliméteres jack, Hi-Res Audio és Dolby Atmos minősítésű sztereó hangszóró; 120 Hz-es FHD+ AMOLED panel; WiFi 6 és NFC. Mindez pedig 549 euróba fog kerülni, ami aktuális árfolyamon olyan 190 ezer forintra jön ki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés