Március 4-én jön a Realme erőgépe

A GT sorozat várhatóan gaming vonalon indít, méghozzá Snapdragon 888-cal.

Hirdetés

Már az 5 nm-es Snapdragon 888 bejelentésekor kiderült: a Realme is készül a maga csúcssebességű okostelefonjával, amely a Qualcomm platformjára épül. Az előbb Race néven emlegetett telefonról most hivatalosan is megtudtuk: Realme GT 5G lesz a neve, és március 4-én hull róla le a lepel. A nyilvánvalóan játékközpontú ketyere már csak a robotkézben látható kiterjedése alapján is hatalmasnak ígérkezik, jó eséllyel minimális kávával, AMOLED panellel és apró kameralyukkal.


(forrás: Weibo)

Az utóbbi két információt már a 91mobiles teszi hozzá, ahogy az 5000 mAh-s telepet, a 125 wattos gyorstöltést, a 64 megapixeles főkamerát és két 13 megapixeles segédszenzort is, zoom és ultraszéles látószögekkel. A Snapdragon 888 mellé akár 12 GB RAM és 256 GB-os tároló is dukálhat, a Realme UI 2.0 pedig Android 11-en futhat. A március 4-ei bemutató kínai lesz, arról nincs információnk, hogy azt mikor követi az esetleges nemzetközi.

Azóta történt

Előzmények

  • Realme 7 Pro - gyorsétterem, menüvel

    5G nélkül, de korrekt hardverrel és sok apró extrával lépett piacra nálunk is a Realme 7 Pro, a kérdés csak az, hogy meg lehet-e győzni a vásárlókat, hogy egy itthon ismeretlen márkájú termékre voksoljanak.

  • Realme 7 - egy lépés vissza

    Nehéz a választás a 100 ezer alatti középkategóriás mobilok között, de a Realme ezúttal nem könnyíti meg jelentősen a döntést.

Hirdetés