Bolgárul köszönt be a Poco X5 Pro

Egy bolgár viszonteladó már listázta is az új Poco modelleket, ezúttal a Pro is felbukkant.

Azt már egy ideje viszonylag biztosan tudjuk, hogy a Poco X5 a Redmi Note 12 átcímkézett variánsa lesz Snapdragon 695-ös szettel (vélhetően költséghatékonysági megfontolásból), a Poco X5 Pro viszont egy az egyben a Redmi Note 12 Pro Speed lehet, legalábbis a bolgár honlap szerint. Mondjuk a termékoldalon még a Poco X4 Pro szerepel vizuális szemléltetésként és az IP68 sem valószínű, az Android 11-es rendszer meg pláne nem (a Pro Speed Android 13-mal mutatkozott be), de a specifikáció többi része megegyezik a már ismert paraméterekkel.


[+]

Nincs is ebben semmi meglepő, az excentrikusabb dizájnt leszámítva valószínűleg tényleg a Pro Speedet találjuk majd X5 Pro címszó alatt is. A bolgár oldal ugyan nem tér ki a képfrissítésre, de nagyon valószínű, hogy a Poco 6,67 hüvelykes, FHD+ felbontású panelje is 120 Hz-es képfrissítéssel dolgozik majd, marad a 67 wattos PD3.0, QC3+ szabványú gyorstöltés, a hátlapi kameraszettet a 108 megapixeles főszenzor dominálja majd, viszont egyelőre csak kétféle memóriacsomagot említ az oldal 6/128 GB-os és 8/256 GB-os kombinációban. Szóval a borítóképen lévő készüléket nyugodtan elképzelhetjük sárga színben, Poco felirattal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Poco

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés